Lägenheter i centrala Vänersborg.

Munkevik 

Munkevik fastigheter är ett familjeägt bolag med ursprunget i Vänersborg. Vi förvaltar och hyr ut lägenheter och lokaler i centrala Vänersborg. Vi är den tredje generationen som förvaltar det nuvarande fastighetsbeståndet. I fastigheterna finns det lägenheter av varierande storlek – från 1-rumslägenheter till större lägenheter med 6 rum.

Våra fastigheter ligger i centrala Vänersborg med närhet till offentlig service och kommunikationer. Vänersborg inbjuder till både småstadscharm och ett rikt utbud av sevärdheter och aktiviteter. På promenadavstånd nås exempelvis Vänern med park och badstränder, och runt husknuten finns shopping där du kan handla i en av stadens unika butiker. Detta är bara några få av de möjligheter som Vänersborg ger dig.

Våra fastigheter

Våra fastigheter ligger i centrala Vänersborg med närhet till offentlig service och kommunikationer. På promenadavstånd nås Vänern med park och badstränder.

Lediga hyresobjekt

I fastigheterna finns det hyreslägenheter av varierande storlek – från 1-rumslägenheter till större lägenheter med 6 rum. Vi publicerar alla våra lediga objekt på vår webbplats.

Följ oss på Facebook

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook! Där lägger vi upp nyheter och annat som kan vara intressant för dig som är ute efter lägenhet eller lokal i centrala Vänersborg.

[custom-facebook-feed]

Visste du att du kan göra en intresse-anmälan?

När det dyker upp lediga hyresobjekt så är det på vår webbplats du hittar dem. Har vi inga lediga objekt ute så kan du ändå göra en intresseanmälan genom att fylla i ett formulär och skicka in till oss.

Tidigare kunder

{
Jag trivs jättebra i min lägenhet och har bott här i ett par år. Man bor väldigt centralt och har nära till allt.
- Marie

Tidigare kunder

{
Jag trivs jättebra i min lägenhet och har bott här i ett par år. Man bor väldigt centralt och har nära till allt.
- Marie